AppleSpesialisten går for digitale løsninger levert av oss.

Publisert 01.12.18

Logo er tidligere designet av oss. I forbindelse med denne oppgraderingen velger vi å bevare merkenavnet slik det er i dag. Den eneste endring utført var å fjerne .no fra logoen og navnet.

Nettside

AppleSpesialisten.no

Nettsiden til AppleSpesialisten har fått et mer minimalistisk utseende og oppsett for å gjøre opplevelsen til kunden bedre. Med ny løsning finner kunden raskere veien til produktet dem ønsker å bestille. 

Løsningen inkluderer følgende:

  • Nytt layout og design
  • Live chat med kunde
  • Bestillingsystem med enkel backend-administrering av priser og produkter. 
  • Bestillingsmottak og ticketsystem for god kundebehandling.
  • Søkemotoroptimaliserte nettsider og tekniske løsninger
  • Tekstforfatter for oppdatering av tekst og innhold.

Analyse av søkeord og marked

AppleSpesialisten’s ønskede søkeord er blitt satt i fokus og analysert mot marked og konkurrenter. Arbeidet resulterte i en rask økning i synlighet på Google. Bare i løpet av første måned økte synligheten med 54 prosent. 

Analyse av søkeord arbeidet med kontinuerlig og overvåkes hver dag for best mulig søkeresultat.

Drift


Billig webhotell og domene

WordPress_blue_logo.svg
tawktologo

Systemene hostes på en Litespeed-server med cPanel hos ProISP. Denne løsningen er valgt for å øke hastigheten på nettsiden. Google rangerer ofte raske nettsider høyest. Nettsiden er bygget på WordPress med automatisk oppdatering for å øke sikkerheten rundt nettstedet. Tawk.to er benyttet som chat-løsning slik at kunden kan kontakte betjeningen raskt og enkelt dersom det dukker opp spørsmål. Bestilling og prissystemet og backend-løsningen er spesialbygget for dette prosjektet.